Tag "предговор"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо напиша предговор на книгата „Да се ослободи слободата“

Папата Фрањо го напиша предговорот во втората книга избрани текстови на Јозеф Рацингер, почесниот папа Бенедикт XVI на тема вера и политика.

Ватикан Вести

Папата Фрањо: Корупцијата смрди

Тој е најчестиот говор на мафијата, процес на смрт кој го прекинува соживотот на луѓето,

Свет

Папата го напиша предговорот за новата книга за Мајка Тереза

Папата Фрањо го напиша преговорот на книгата „Да го љубиме нељубениот“ која што на 22 јули 2016 година ја објави италјанскиот весник „Кориере дела Сера“,