Tag "духовна обнова"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Духовна обнова на свештениците од Струмичко – скопската епархија

Во понеделник 11 април 2022 година во просториите на парохијата „Свети Кирил и Методиј“ во Петралинци се одржа редовна духовна обнова за свештениците од Струмичко – скопската епархија, на која

Вести Македонија

Бискупот Стојанов ја предводеше духовната обнова за сестрите Евахристински во Гевгелија

На 15 март 2022 година Сестрите Евхаристинки од Провинцијата на Божјото провидение во манастирот Пресвето Срце Исусово во Гевгелија ја имаа својата редовна месечна духовна обнова.

Вести Македонија

Духовна обнова за свештениците од Струмичко – скопската епархија

Во просториите на парохијата „Успение на Пресвета Богородица“ во Нова Маала во четврток 30 декември 2021 година се одржа духовна обнова за свештениците од Струмичко – скопската епархија, на која

Вести Македонија

Во Радово се одржа духовна обнова за свештениците од Струмичко – скопската епархија

Во вторник 30 ноември 2021 година во просториите на парохијата „Свети пророк Илија“ во Радово се одржа духовна вежба за свештениците од Струмичко – скопската епархија, на која присуствуваше и

Вести Македонија

Секирник: Духовна обнова за свештеници

Во четврток 22 април 2021 година во просториите на парохијата „Свети Никола Чудотворец“ во Секирник, а во пресрет на Страсната седмица и празникот Воскресение Христово се одржа духовна обнова за

Вести Македонија

Духовна обнова за сестрите Евхаристинки

Во сабота 13 март 2021 година, пред почетокот на Велигденскиот пост се одржа духовна средба за сестрите Евхаристинки во Скопје, која ја водеше Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов. За време

Вести Македонија

Духовна обнова за верниците во Нова Маала

Од 2 до 4 март 2020 година со почеток во 17.00 часот во црква „Успение на Пресвета Богородица“– Нова Маала ќе се одржи духовна обнова.

Вести Македонија

Гевгелија: Духовна обнова за свештеници

Во понеделник  30 декември 2019 година во парохијата „Свeti Петар и Павле“ во Гевгелија се одржа духовна обнова за свештениците од Струмичко – скопската епархија, на која присустуваше и Н.В.П.

Вести Македонија

Во Скопје се одржа духовна обнова за свештениците, монашките заедници и лицата со посветен живот

Во просториите на катедралнта црква „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје на 16 ноември 2019 година се одржа духовна обнова за свештениците, монашките заедници и лицата со посветен живот од Скопска

Вести Македонија

Секирник: Духовна обнова за свештеници

Во вторник 18 јуни  2019 година во просториите на парохијата „Свети Никола“ во Секирник се одржа духовна обнова за свештениците од Струмичко – скопската епархија, на која присустуваше и Н.В.П.