Tag "летен камп"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Летен камп за деца и млади во Струмица

На 10 јули 2019 година децата и младите од веронаучните групи на парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ – Струмица учествуваат на Летниот камп, кој се одржа во црковниот двор.

Вести Македонија

Летен едукативен камп за деца од Гостивар

Сестрите Мисионерки на љубовта – попознати како сестри на Мајка Тереза организираа Летен едукативен камп за деца од Гостивар.

Македонија

Гостивар: Летен Камп во организација на сестрите на Мајка Тереза

На 20 јуни 2016 година во Гостивар се одржа Летен едукативен детски камп во организација на сестрите на Мајка Тереза – Мисионерки на Љубовта.

Македонија

Заврши Летниот камп на Македонски Каритас

Во Пасторалниот центар во Охрид од 14 – 16 јуни Македонски Каритас организираше Летен камп за волонтери и вработените под мотото Оди и ти прави така“ (Лк. 10,37).