Tag "Месечна молитвена накана"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Месечна молитвена накана на епископот Стојанов за јуни 2023 година

Месечната молитвена накана на епископот Стојанов за месец јуни 2023 година е посветена за заштита на животната средина, а гласи:

Вести Македонија

Месечна молитвена накана на епископот Стојанов за мај 2023 година

Месечната молитвена накана на епископот Стојанов за месец мај 2023 година е посветена на мајките, а гласи:

Вести Македонија

Месечна молитвена накана на епископот Стојанов за март 2023 година

Месечната молитвена накана на епископот Стојанов за месец март 2023 година е посветена за болните, посебно фокусирајќи на оние кои боледуваат од канцер и други тешки и неизлечиви болести, а