Tag "лого"

Врати се на почетна
Вести Свет

Објавено логото за посетата на Папата на Фатима

На порталот на светилиштето во Фатима објавено е логото за посетата на Папата

Свет

Официјаланото лого за канонизација на Маја Тереза

Карен ни Д’Лима Вашвани, католикиња и графички дизајнер од парохијата „Дева Марија на победата“ во Махим, населба во Мумбаи, е авторката на официјалното лого за канонизација на Мајка Тереза од

Ватикан

Мото и лого на посетата на Папата на Мексико

Мотото и логото за апостолската посета на папата Фрањо во Мексико од 12 до 18 февруари се објавени од мексиканските епископи

Свет

Објавено логото за посетата на Папата на Куба

По повод посетата на папата Фрањо од 19 до 22 септември 2015 година на Куба, властите на таа земја отворија нова интернет страница, на која е прикажано логото за ова

Ватикан

Надбискупот Физикела: Јубилејот на милосрдието ќе биде време на милост

Надбискупот Салваторе Физикела, претседател на Папскиот совет за поттикнување на новата евангелизација, ги изложи на денешната прес конференција во Ватикан

Свет

Претставени логото и мототo за посетата на папата на Сараево

Минатиот вторник 24 март, во просториите на ординаријатот на Врхобосанската надбискупија на конференција за печат се претставени мотото, логото и плакатот за посетата на папата Фрањо на Сараево