Tag "Евхаристинки"

Врати се на почетна
Вести Македонија

На пат за Гевгелија, Богданци, Паљурци, Дојран…

Во среда 21 јуни 2017 година децата од веронаучната група од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица

Вести Македонија

Поклонение на сестрите Евхаристинки во Солун

На 20 април 2017 монашката заедница на сестрите Евхаристинки во организација на својата

Македонија

Средба на деца во Радово во организација на сестрите Евхаристинки

Деца од Радово, Струмица, Нова Маала, Секирник и Петралинци во сабота 24 октомври ја преполнија парохиската црква „Свети Пророк Илија“ во Радово

Uncategorized

Духовни вежби за сестрите Евхаристинки

Од 5-9 мај 2015 година, деканот на Католичкиот богословски факултет во Сараево и каноник во Врхобосанската надбискупија, монс. д-р Павао Јуришиќ ги водеше духовните вежби за монашката заедница на сестрите