Tag "Гозо"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Одложено Апостолското патување во Малта

Патувањето на папата Фрањо во Малта кое беше предвидено за 31 мај оваа година поради здравствена криза е одложено за понатаму.

Ватикан Вести

На 31 мај Папата ќе ја посети Малта

Kанцеларијата за печат при Светиот Престол на 10 февруари 2020 година објави вест за Апостолско патување на папата Фрањо во срцето на Медитеранот, во Малта. Логото за посетата на Папата

Ватикан Вести

Светата Бројаница е моќно средство кое носи мир во срцата

Светата Бројаница е моќно средство кое носи мир во нашите срца, во Црквата и во светот,