Tag "пастирско писмо"

Врати се на почетна
Вести Свет

Европа да не ги заборава своите христијански корени

Европа сака да ги заборави своите христијански корени и да живее како да не постои Бог”.

Македонија

Трето Пастирско писмо во Годината на Божјото милосрдие – Духови 2016 на монс. д-р Киро Стојанов

Црквата возљубен Христос на земјата (св. Тереза Авилска) Исус се служи со мојот живот (бл. М. Тереза)

духовнитекстови Колумни Размислување Свет

ПАСТИРСКО ПИСМО: БОГ НÈ ЉУБИ

Второ Пастирско писмо на Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов во Година на Милосрдието (Велики пост- Велигден)