Христос се роди! Славете Го!

Возљубени читатели на Католици.мк,

Новородениот Цар, Богомладенецот Христос нека ви подари мир изобилство Божји благослов на вас и вашите семејства. Христос се роди! Славете Го!

Ви посакува

Редакцијата на Католици.мк

Категорија: Ватикан

За авторот