Бискупот Стојанов во посета на амбасадата на Руската Федерација

Бискупот Стојанов во посета на амбасадата на Руската Федерација

На 22 декември 2016 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов ја посети амбасадата на Руската Федерација во Скопје и се запиша во книгата на жалоста, изразувајќи сочувство по повод трагичната смрт на рускиот амбасадор во Турција, г-дин Андреј Карлов.

к.мк

Не е дозволено преземање на оваа содржина или делови од неа за понатамошно користење во печатена, дигитална или било која друга форма на умножување без писмена дозвола од редакцијата на Католици.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот