Tag "Унгарија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

52. Меѓународен евхаристиски конгрес одложен за септември 2021 година

Папата Фрањо одлучи 52. Меѓународен евхаристиски конгрес кој требаше да се одржи во Будимпешта во септември оваа година, да го одложи за септември идната година.