Tag "неплодност"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Да не го злоупотребуваме Божјото милосрдие заради духовната мрзеливост

Можноста за преобраќање не е неограничена, затоа потребно е веднаш да се искористи, инаку би можела засекогаш да биде загубена

Вера Семејство

Седум работи кои треба да ги знаете за неплодноста

Кога некој ќе сподели со вас  дека има проблеми со зачнување, понекогаш тешко е да се знае како да се одговори. Еве неколку совети.

Вера Проповеди

Слово Божјо за денес: Трпеливиот Бог

Од Светото Евангелие според Лука (13, 1-9)

Ватикан

Кардинал Паролин: Наука во служба на достоинството на жените

Кардиналот Пиетро Паролин, Државен секретар на Светиот Престол, на 6 април, учествуваше на отворање на новата лабораторија за научно истражување