Tag "Влада"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Поглаварите на верските заедници на средба со министерот за здравство Сали

Министерот за здравство Баким Сали на 3 февруари 2022 година во НУ Спомен куќа „Мајка Тереза“ се сретна со поглаварите на верските заедници, при што упати порака дека единствена, докажана,

Вести Македонија

Средба на верските лидери со премиерот Ковачевски

На средбата со премиерот Ковачевски верските лидери разговараа за повеќе актуелни прашања, важни за претставниците на верските заедници

Вести Македонија

Средба на верските поглавари со премиерот Спасовски

Претседателот на Владата, Оливер Спасовски, придружуван од директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи, Даријан Сотировски, на 16 март 2020 година се сретна со поглавари на

Вести Македонија

Апостолскиот нунциј Пекорари оствари средба со премиерот Заев

На средбата со премиерот Заев, Апостолскиот нунциј во Република Македонија монс. Пекорари ги поздрави заложбите на Владата за европска иднина на Македонија

Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со премиерот Заев

На 31 јули 2017 година во зградата на Владата на Република Македонија, Скопскиот бискуп и Апостолски