Снимен спот во Нова Маала

Нова Маала, 30.6.2013 /к.мк/ – Во парохијата Успение на Пресвета Богородица – Нова Маала на 30 јуни се снимаше спотот за песната „Врата на спасението“ од групата Еклесија. Песната е посветена за денот на младите. Во спотот учествуваа млади од парохиите Струмица, Радово, Петралинци, Чанаклија и Нова Маала.

Категорија: Македонија

За авторот

Write a Comment

<