Промотивно видео за Синодата

Промотивно видео за Синодата

По повод започнатиот синодалниот процес на Црквата во Македонија, Координативното тело за синодата подготови промотивно видео за синодата во кое накратко се дава одговор на основите прашања: Што е синода, кој, како и каде може да учествува.

Погледнете го видеото.

Категорија: Вести, Македонија

За авторот