Нови Твитер пораки на папата Фрањо

Ватикан, 23.4.2013 /к.мк/ – Ова утро папата Фрањо испрати нова твитер порака која гласи: Марија, која кажа „ДА“ на Господ, нека ни помогне подобро да го слушнеме гласот на Исус за да го наследуваме.“

Вчера Светиот Отец испрати друга порака која гласи: „Секој од нас ја има во себе желбата за љубов, вистина и живот… Исус е сето тоа во изобилство!“

Твитер профилот на Папата кој е на девет јазици, пријателите од англиското говорно подрачје бројат 2 милиона и 400 илјади, додека од шпанско говорно подрачје се 2 милиони и 46 илјади. (го*ко)

Категорија: Ватикан

За авторот

Write a Comment

<