Најава: Молебен пред статуата на Пресвета Богородица во Струмица

Најава: Молебен пред статуата на Пресвета Богородица во Струмица

Во понеделник 31 мај 2021 година со почеток во 20.00 часот парохијата „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица и Радио Марија ве повикуваат да се придружите на молебенот до Пресвета Богородица во дворот на црквата „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица, пред статуата на Богородица, со што ќе заврши Мајската побожност.

Присутните се повикуваат на задолжително почитување на мерките за заштита од Ковид – 19, носење маски и држење растојание.

к.мк

Категорија: Uncategorized

За авторот