Молитвената накана на Папата за ноември e посветена на луѓето кои страдаат од депресија

Молитвената накана на Папата за ноември e посветена на луѓето кои страдаат од депресија

Видео пораката со молитвената накана на папата Фрањо за ноември е посветена на луѓето кои страдаат од тага, апатија, духовен замор. Се трудиме да бидеме блиску до исцрпените и очајните, едноставно слушајќи во тишина, бидејќи за тоа нема рецепти.

Вп продолжение слушнете ја во целост молитвената накана на папата Фрањо.

Ватикан њуз/к.мк

 

Категорија: Ватикан, Вести

За авторот