Tag "Преображение"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Бог се објавува на Крстот

Преображението ни помага да го сфатиме пасхалното таинство – истакна папата Фрањо на молитвата

Вера Сведоштва

Преображение Господово

Свеченоста на празникот Преображение Господово која ја славиме нѐ повикува да направиме едно

Ватикан Вести

Настанот Преображение Господово ни нуди порака на надеж

Настанот Преображение Господово ни нуди порака на надеж, нѐ повикува да се сретнеме со Исус