Tag "неплодност"

Врати се на почетна
Вера Семејство

Седум работи кои треба да ги знаете за неплодноста

Кога некој ќе сподели со вас  дека има проблеми со зачнување, понекогаш тешко е да се знае како да се одговори. Еве неколку совети.

Вера Проповеди

Слово Божјо за денес: Трпеливиот Бог

Од Светото Евангелие според Лука (13, 1-9)

Ватикан

Кардинал Паролин: Наука во служба на достоинството на жените

Кардиналот Пиетро Паролин, Државен секретар на Светиот Престол, на 6 април, учествуваше на отворање на новата лабораторија за научно истражување