Tag "септември"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Молитвена накана на Папата за септември: Заштита на морињата и океаните (Видео)

На својот профил @pontifex на социјалната мрежа Твитер, папата Фрањо во саботата на 31 август ја објави молитвената накана за месец септемви, посветена на заштитата на океаните.

Ватикан Вести

Молитвена накана на Папата за септември: За младите Африканци

Африка е богат континент, а најголемо богатство се најзините млади.

Ватикан Вести

(Видео) Парохиите да бидат во служба на посланието на Црквата

Папата Фрањо во молитвената накана за месец септември повика да се молиме за парохиите

Ватикан

Видео порака на Папата за молитвената накана за септември

Папата Фрањо ја упати својата молитвена накана за месец септември 2016