Tag "Радио Марија Македонија"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Радио Марија Македонија прослави три години постоење

Во предвечерието на празникот Безгрешно зачнување на Богородица, 7 декември 2017 година

Вести Македонија

Новиот директор на Радио Марија Македонија ја презеде должноста

Досегашниот директор монс. Антун Циримотиќ го наследи о. Гоце Костов, парох во Струмица и одговорен уредник на интернет страницата Католици.мк.

Вести Македонија

Именувани нови директори на Македонски Каритас и Радио Марија Македонија

На 29 октомври 2017 во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје, за време на светата Литургија,