Tag "оправдувања"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Како се оправдуваме за да не одиме на Литургија (5 дел)

Често е многу лесно да се најде изговор за да се пропушти светата Литургија, иако светата Литургија

Вера Духовност

Како се оправдуваме за да не одиме на Литургија (4 дел)

Често е многу лесно да се најде изговор за да се пропушти светата Литургија, иако светата Литургија

Вера Духовност

Како се оправдуваме за да не одиме на Литургија (3 дел)

Често е многу лесно да се најде изговор за да се пропушти светата Литургија, иако светата Литургија

Вера Духовност

Како се оправдуваме за да не одиме на Литургија (2 дел)

Често е многу лесно да се најде изговор за да се пропушти светата Литургија, иако светата Литургија

Вера Духовност

Како се оправдуваме за да не одиме на Литургија (1 дел)

Често е многу лесно да се најде изговор за да се пропушти светата Литургија, иако светата Литургија

Духовност

Духовен повик, противење, оправдувања…

Многу повеќе од порано, денес често се случува личноста која сака да тргне по патот на духовниот повик се