Tag "Оливер Спасовски"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими премиерот Спасовски и директорот на Комисијата за верски заедници Сотировски

Скопскиот бискуп и струмичко – скопски епарх монс. д-р Киро Стојанов, на 13 април 2020 година, во бискупската резиденција во Скопје, го прими претседателот на Владата на Македонија господинот Оливер

Вести Македонија

Бискупот Стојанов ги прими министерот Спасовски и директорот на КОВЗ Сотировски

На 10 октомври 2018 година Н.В.П. д-р Киро Стојанов во епископската резиденција во Скопје

Вести Македонија

Верските поглавари се сретнаа со министерот Спасовски

На 26 јули 2017 година министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски се сретна со поглаварите на верските заедници: