Tag "народна кујна"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со корисниците на народната кујна на сестрите Мисионерки на љубовта

Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. Киро Стојанов на 18 декември 2019 година ја посети монашката заедница на сестрите Мисионерки на љубовта, а потоа се сретна со корисниците

Вести

Кардинал Пуљиќ се сретна со корисниците на народна кујна

За време на пасторалната посета на Црквата во Македонија во понеделник 20 ноември 2017 година,

Вести Македонија

Средба на бискупот Стојанов со корисниците на народната кујна

На 04 април 2017 Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх монс. д-р Киро Стојанов оствари средба

Вести Македонија

Бискупот Стојанов меѓу корисниците на народната кујна

На 20 декември 2016 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов,