Tag "елеј"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов служеше света Миса со посвета на елеј

На 12 април 2017 во катедралата Пресвето Срце Исусов во Скопје, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх

Вера Духовност

Великиот пост и маслинката

И јас имам своја приказна. Јас сум маслинка. Во една книга која ја нарекуваат Библија,