Tag "егзорцист"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Моќта на светата Бројаница

Еднаш мојот пријател, за време на егзорцизмот, го слушнал ѓаволот како му зборува: „Секоја Радувај се Маријо е како удар по мојата глава. Кога христијаните би знаеле колку Бројаницата е

Свет

Почина познатиот ватиканскиот егзорцист о. Габриел Аморт

Отец Габриел Аморт ватикански егзорцист кој во повеќе наврати јавно говореше за службата која ја извршуваше и за духовните опасности кои нè опкружуваат почина на 16 септември

Свет

Егзорцистот на Светиот Престол: Хелиун е хосана на ѓаволот

„Мислам дека италијанското општество го губи својот разум, смислата за животот и се повеќе и повеќе е болно.