Духовност

Врати се на почетна
Духовност

Со Богородица под Крстот

Силата на Безгрешното Срце

Вера Духовност

Месопусна недела

Евангелското читање за Месопусна недела (Матеј 25,31-46) ни зборува за последниот суд на свршетокот од времињата. И овој суд ќе биде конечен. Тогаш Господ ќе го подели својот народ на

Вера Духовност

Сретение Господово

Празникот Сретение, кој се празнува на 2 февруари (15 февуари според јулијанскиот календар)