Archive

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со надбискупот Храниќ

Во четврток 21 септември 2017 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија,

Вести Македонија

Бискупот Стојанов во посета на Хрватската матица за иселеници

Во четврток 21 септември 2017 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија

Ватикан Вести

Папата: Ако сакаш Исус да те повика, признај се за грешник

Ако сакаш Исус да те повика, признај се за грешник – рече папата Фрањо на светата Литургија

Ватикан Вести

Папата: Приоритет на политиката е борба против мафијата

На 21 септември 2017 година, папата Фрањо се сретна со Италијанската парламентарна комисија за борба против мафијата.

Вера Сведоштва

Свети Јоаким и света Ана

Денешната Евхаристиска Слава ни нуди можност да го искусиме блаженството на оние кои

Вера Сведоштва

Студентот Јона

Сигурно сте слушнале за пророкот Јона, ако не сте, тој е оној кој три дена бил во утробата на рибата.

Вера Духовност

Десет мисли на свети падре Пио за подобар духовен живот

Падре Пио од Пиетрелчина, свештеник и капуцин, кој стана познат по раните на рацете

Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со воениот ординариј Богдан

Во зградата на Воениот ординаријат во Загреб, во среда 20 септември 2017 година,

Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со европратеничката Петир

Во среда 20 септември 2017 година во зградата на Хрватската епископска конференција во Загреб,

Вести Македонија

Хрватска: Бискупот Стојанов се сретна со државниот секретар Ѕвонко Милас

Во среда 20 септември 2017 година во Централната државна канцеларија за Хрватите надвор