Света Бројаница со епископот Стојанов на Радио Марија

Света Бројаница со епископот Стојанов на Радио Марија

Вечерва, четврток 19 март 2020 година во 21.00 часот на Радио Марија ќе се моли Света Бројаница со Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. Киро Стојанов.

Вчера папата Фрањо повика: Секое семејство, секој верник, секоја монашка заедница, сите духовно нека се обединат во четврток во 21.00 часот молејќи ги светлосните таинства од Светата Бројаница.

Радио Марија ги повикува слушателите духовно да се обединат во ова исклучитлено тешко време за човештвото и да молиме од Пресвета Богородица да го рашири својот покров над сите нас. Приклучете се на молитвата. Пресвета Богородице моли се за нас!

к.мк

Категорија: Uncategorized

За авторот