Подготовки во Нова Маала

Нова Маала,26.6.2013 /к.мк/ –  Во парохијата Успение на Пресвета Богородица – Нова Маала на 25 јуни е спроведена младинска волонтерска акција за чистење и уредување на црковниот двор и црквата. Акцијата е спроведена по повод снимањето на спот за денот на младите кој ќе се сними во оваа парохија.

Категорија: Македонија

За авторот

Write a Comment

<