Папата упати нова порака преку Твитер

Ватикан, 1.05.2013 /к.мк/ – Твитер на денот од папата Фрањо: „Драги млади, учете од свети Јосиф. Во тешкотиите тој никогаш не ја изгуби довербата во Бог, и така можеше да ги надмине.“

(го*ко)

Категорија: Ватикан

За авторот

Write a Comment

<