На плоштадот Гоце Делчев во Струмица продолжи Големата Мисија

Струмица, 26.5.2013 /к.мк/ – Пеејќи духовни песни на плоштадот Гоце Делчев во Струмица во недела 26 мај продолжи Големата мисија. Еден член од Неокатекуеменскиот пат говореше за сопственото искуство и како преку овие катехези го пронаоѓа патот до Господ, а со тоа и смислата на својот живот. Откако беше навестена Керигмата средбата заврши со благослов. Големата мисија продложува иднината недела во 16.00 часот на плоштадот Гоце Делчев во Струмица.

Категорија: Македонија

За авторот

Write a Comment

<