Најава: Трибина за богородичното светилиште Гвадалупе-Мексико

Најава: Трибина за богородичното светилиште Гвадалупе-Мексико

Во недела 12 ноември 2023 година со почеток во 18.00 часот во салата на парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица ќе се одржи трибина за богородичното светилиште Гвадалупе, Мексико, а предавач ќе биде протојереј отец Гоце Костов.

Трибината се одржува во организација на Деканатот Свети Кирил и Методиј при Струмичко – скопската епархија и Радио Марија и во соработка со парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица

к.мк

За авторот