Најава: Крстен пат со игра на сенки

Најава: Крстен пат со игра на сенки

Младите од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица ве покануваат во среда 4 април 2018 година со почеток во 19.00 часот во дворот на парохиската црква „Свети Иван Крстител“ – Струмица на молитва Крстен пат. Овој креативен Крстен пат е плод на подолга подготовка на младите од парохијата и изобилува со звучни, видео и светлосни ефекти, пропратени со молитви.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот