Tag "Папски совет за култура"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Женски консултативен совет во Ватикан

По повод меѓународниот ден на жената 8 март, во ватиканскиот прес-центар во вторник 7 март 2017 година

Ватикан

Папата се сретна со децата кои со воз дојдоа од Калабрија

Од италијанската покраина Калабрија на 28 мај 2016 година во Ватикан пристигна воз полн со деца од различни раси и религии. Папскиот совет за култура овогодинешниот „Воз за деца“