Tag "Луција"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Последната објава на сестра Луција во Туј

Три години подоцна (1929) сестра Луција имала повторно објава, која ја опишува со следните зборови:

Вера Сведоштва

Богородица се објавува на сестра Луција во Понтеведра и Туј

Овие објави се дополнување на оние во Фатима, а воедно исполнување на ветувањата кои Пресвета

Вера Сведоштва

Објавата на ангелот во Фатима

Навршив десет години од животот. Мајка ми одлучи да ми довери да ги чувам овците.

Вера Сведоштва

За почетокот на објавите во Фатима

За да го олесниме редоследот на објавите на Пресвета Богоридица во Кова да Ириа (Фатима) ќе ги