Tag "дом"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата во интервју зборуваше за бегалците

Во интервју за португалската телевизија „Радио Ренесанса“ од пред неколку дена за време на „Ад Лимина“ посетата на португалските епископи, Папата зборуваше за феноменот миграција