Tag "бискуп Стојанов"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со надбискупот Храниќ

Во четврток 21 септември 2017 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија,

Вести Македонија

Бискупот Стојанов во посета на Хрватската матица за иселеници

Во четврток 21 септември 2017 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија

Вести Македонија

Прва Причест и Миропомазание во Скопската катедрала

На 4 јуни 2017 на празникот Духови – Педесетница, во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје

Вести Македонија

Крстен пат на Водно за мир во Македонија

Во саботата на 8 април 2017, со средба во 10.00 часот на Средно Водно, почна годинешниот Крстен пат на младите од Скопската парохија на планината Водно, планина која се издига

Вести Македонија

Средба на бискупот Стојанов со корисниците на народната кујна

На 04 април 2017 Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх монс. д-р Киро Стојанов оствари средба

Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими амбасадорот на Словенија

На 31 март 2017 Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов го

Вести Македонија

Скопје: Годишнина од смртта на Кјара Лубик

На 14 март 2017 година на деветата годишнина од смртта на Кјара Лубик во црквата „Пресвето Срце Исусово“

Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими амбасадорот на Аргентина

На 10 март 2017 Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов го прими

Вести Македонија

Повик на молитва и апел за мир

Во среда 9 март 2017 година Н.П. монс. д-р Киро Стојанов, упати повик на молитва до своето