Archive

Врати се на почетна
Вера Духовност

Како да имаме „среќна година“

Можно е добра година да ни биде како пример и годината во која ни се случила  сериозна болест.

Ватикан Вести

Апел на Папата за населението во Јемен

Наговорот на Папата по молитвата Ангел Господов на празникот Света Богородица Марија

Ватикан Вести

Ангел Господов: Сите сме повикани секој ден да градиме мир

Наговорот на Папата пред молитвата Ангел Господов на празникот света Богородица Марија, 1 јануари 2021 година

Ватикан Вести

Папата: Нека пандемијата во нас пробуди сочувство и грижа за оние кои страдаат

Во хомилијата подготвена за благодарната света Литургија со Вечерна од часословот и благодарниот фалоспев Te Deum – која ја прочита кардинал Ре наместо Папата кој заради ишијас е принуден да

Uncategorized

Среќна Нова Година

Честитајќи ви ја Новата година, Католици.мк ве повикува на кратко размислување од о. Томислав Иванчиќ