Твитер порака: Да веруваме во Божјото делување

Ватикан, 30.4.2013 /+к.мк/ – Ова утро, 30 април, папата Фрањо упати нова порака преку твитер, која гласи: да веруваме во Божјото делување. Со него можеме да постигнеме големи нешта и да ја почувствуваме радоста што сме негови следбеници.“ Вчера профилот на папата Фрањо надмина 6 милиони пријатели. (го*ко)

Категорија: Ватикан

За авторот

Write a Comment

<