Радово: Свети Оче те чекаме во Македонија

Радово: Свети Оче те чекаме во Македонија

Во недела 7 април 2019 година по завршувањето на светата Литургија, на само еден месец пред доаѓањето на Светиот Отец, папата Фрањо во Македонија, верници од парохијата „Свети пророк Илија“ – Радово со порака до Папата. Погледнете ја.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот