Најава: Благодарници за организацијата на манифестацијата „Денови на света Мајка Тереза“

Во понеделник 26 септември 2016 со почеток во 19.00 часот во Бискупската резиденција во Скопје, ќе се одржи доделување на медалјони на Почесниот одбор и благодарници на Координативното тело за учество и придонес во организацијата на манифестацијата „Денови на света Мајка Тереза“.

Од Канцеларијата на Скопската бискупија се заблагодаруваат на медиумите за досегашното коректно известување за горе наведената манифестација.

к.мк

Не е дозволено преземање на оваа содржина или делови од неа за понатамошно користење во печатена, дигитална или било која друга форма на умножување без писмена дозвола од редакцијата на Католици.мк
Категорија: Македонија

За авторот