СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОСЕТАТА НА ПАПАТА ФРАЊО ВО МАКЕДОНИЈА НА ЕДНО МЕСТО

СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОСЕТАТА НА ПАПАТА ФРАЊО ВО МАКЕДОНИЈА НА ЕДНО МЕСТО

Програма

Пријавување

Папата Фрањо упати видео порака во пресрет на неговата посета на Македонија

Напомени и упатства

Посебен сообраќаен режим во Скопје на 7 мај

Организиран автобуски превоз

Бесплатен железнички и автобуски јавен градски превоз и бесплатен паркинг

Вторник 7 мај е работен ден

Прес конференција од 21 март 2019

Прес конференција од 24 април 2019

Официјални профили и интернет страница за посетата на папата Фрањо на Македонија

Молитва

Пасторално послание на Скопскиот бискуп и Струмичко-скопски епарх, монс. Киро Стојанов за подготовка на посетата на папата Фрањо во Македонија

Интервју со Скопскиот бискуп и Струмичко-скопски епарх, монс. Киро Стојанов по повод посетата на папата Фрањо во Македонијa (English version)

Конкурс на цртежи по повод посетата на папата Фрањо на Македонија

Промотивно видео

Категорија: Uncategorized

За авторот