Отворени официјални профили на социјалните мрежи за посетата на Папата

Отворени официјални профили на социјалните мрежи за посетата на Папата

По повод посетата на папата Фрањо на Македонија се отворени официјални профили на социјалните мрежи Фејсбук, Твитер и Инстаграм. Преку нив, како и преку официјалната веб – страница www.papa.mk ќе имате можност да добиете повеќе информации во врска со програмата за посетата на папата на Македонија и Скопје, родниот град на света Мајка Тереза, настаните отворени за јавноста како и начините за пријавување на истите.

Фејсбук: Папата во Северна Македонија

https://www.facebook.com/PapataVoSevernaMakedonija/

Инстаграм: @papamkd

https://www.instagram.com/papamkd/

Твитер: @papaMKD

https://twitter.com/PapaMKD

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот