Tag "јуни"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Програмата на Папата за јуни и јули

Објавен е календарот на следните обврски на Папата, вклучувајќи ја Светската средба на семејства во јуни и Апостолските патувања во Демократска Република Конго, Јужен Судан и Канада во јули.

Ватикан Вести

Молитвена накана на папата Фрањо за месец јуни

Во видео пораката со молитвената накана за месец јуни, Папата ги пoвикува верниците да се молат социјалните мрежи да не ја обезвреднат нашата личност, туку да поддржат солидарност и почит

Ватикан Вести

Молитвена накана на Папата за месец јуни (Видео)

Запрете ја трговијата со оружје – е молитвената накана на Папата за месец јуни.