Tag "јули 2020"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слово за живот, јули 2020

„Зашто кој ја исполнува волјата на Мојот Отец, Кој е на небесата, тој Ми е брат, и сестра и мајка“ (Мт 12, 50).

Ватикан Вести

(Видео) Семејството во центар на молитвената накана на папата Фрањо за месец јули

Загрижен за проблемите со кои се соочува денешното семејство и големата љубов кон таа основна клетка на општеството, папата Фрањо молитвената накана за месец јуни ја посветува за семејствата, која