Tag "Јолевски"

Врати се на почетна
Македонија

Хуманитарна акција во ПОУ „Иднина“ во чест на Мајка Тереза

На 10 септември 2016 година во рамките на Татковинската прослава „Денови на света Мајка Тереза“ се одржа фризерска хуманитарна акција во Посебното основно училиште „Иднина“ во Скопје.

Македонија

Воениот бискуп монс. Вукшиќ се сретна со министерот за одбрана на Р. Македонија г-дин Зоран Јолевски

Во текот на својата посета на Скопската бискупија на 3 јуни 2016 воениот ординариј во БиХ монс. д-р Томо Вукшиќ, заедно со Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс.

Македонија

Воениот бискуп монс. Томо Вукшиќ пристигна во Скопје

Во четврток, 02 јуни 2016 година, Скопскиот бискупо и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов го прими во својата бискупска резиденција воениот бискуп во БиХ монс. д-р Томо