Tag "трибина"

Врати се на почетна
Uncategorized Вести Македонија

Најава: Трибина за богородичното светилиште Гвадалупе-Мексико

Во недела 12 ноември 2023 година со почеток во 18.00 часот во салата на парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица ќе се одржи трибина за богородичното светилиште Гвадалупе,

Свет

Во Скопје се одржа трибина за хагиотерапија

“Почеток и развиток на хагиотерапијата и сестраната ранетост на човекот”