Tag "таланти"

Врати се на почетна
Вера Проповеди

Умножување на талантите

Размислување според Евангелието по Матеј 25,14-30, наменето за Шеснаесета недела по Педесетница

Ватикан Вести

Папата: Страв или доверба – што чувствуваме пред Бог?

Страв или доверба – што чувствуваме пред Бог? – за тоа прашање папата Фрањо